Deserturi pe alese

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Dum Ian 28, 2018 3:06 pm

promoroaca a acoperit totul cu o mantie alba...
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Joi Apr 19, 2018 12:47 am

avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Sam Mai 05, 2018 3:51 pm



avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Mar Mai 08, 2018 4:45 pm

avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Mar Mai 08, 2018 4:47 pm

avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Mier Mai 16, 2018 1:30 pm

Ingrediente pentru doi cozonaci: 1 kg faina; 250 g zahar; 250g unt, un strop de ulei (o lingura, mai exact); 4 galbenusuri; zahar vanilat-un plic; coaja de la o lamaie; sare; esenta de rom; 0,5 l lapte; 35 g drojdie cruda
Mod de preparare:
Mai intai se pune drojdia la inflorit intr-o cana cu lapte dezmortit, cu o lingurita de zahar, sa aiba spor. Se cerne faina, neaparat, altfel nu prinde aer in ea si nu creste cat ar trebui. Si ca veni vorba de crescut, nu va lasati pacaliti, nu puneti prea multa drojdie ca o sa-i simtiti gustul in cozonac si nu v-o placea. Dar sa mergem cu povestea mai departe: miezul de nuca se amesteca cu zaharul (o parte zahar la trei parti de nuca) si cu o lingurita de cacao (acesta e un artificiu de ordin estetic, nuca se inchide la culoare si cozonacul arata mai bine in taietura), faina se amesteca cu patru galbenusuri (daca vedeti mai multe in poze e pentru ca am pus ingrediente pentru trei cozonaci), un plic de zahar vanilat, cativa picuri de esenta de rom, coaja rasa de pe o lamaie, drojdia si o piscatura de sare. Intre timp, laptele se incalzeste usor (nu se fierbe) si se dizolva in el zaharul (cele 250 de grame) si untul. Se lasa sa se racoreasca putin apoi se framanta cu faina. Daca puneti laptele prea cald e bai: drojdia poate sa moara de la fierbinteala si s-a zis cu crescutul.
Framantatul dureaza un pic mai bine de jumatate de ceas, se face temeinic si numai cu mana (nu putem lasa masinariile sa se implice in ritualurile noastre, nu-i asa?). Aluatul trebuie sa fie moale, putin elastic, plin de drag si voie buna. Si nici durerea din degete nu-i lucru de prisos, e de acolo, asa trebuie sa se scrie povestea astui cozonac.
Dupa framantat, aluatul se lasa la dospit un ceas de vreme sub un stergar curat. Se intinde apoi in foaie mai groasa decat jumatatea unui deget (culcat, nu in picioare) si se pune umplutura. Cozonacul se rasuceste si se aseaza in tava. Se mai lasa sa creasca acoperit inca o jumatate de ceas si se da la cuptor. Caldura trebuie sa fie potrivita, adica la jumatate, sa se coaca incet cozonacul, sa se patrunda bine, sa creasca statornic, nu sa se umfle dintr-una. In trei sferturi de ceas e copt. Se scoate din cuptor si se stropeste cu apa. Se acopera numaidecat cu un stergar, sa prinda aburi si sa se inmoaie coaja (care-i fatosa tare daca ungeti cozonacul cu ou batut inainte de al vara in cuptor). Se lasa acoperit pana se raceste, sa nu-l prinda aerul rece dintr-o data (ar putea sa se surpe). Daca puneti multa nuca in el, va face tunel in partea de sus si nu va fi atat de aratos dupa ce-l taiati. Dar acesta-i un neajuns peste care se poate trece, mai ales daca va place nuca. Si la urma urmei, nu le poti avea pe toate.
[url=https://servimg.com/view/19617178/4329][/url]
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Lun Iul 16, 2018 2:42 pm

Am facut dulceata de mure si caise si gem de mure...
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Lun Iul 16, 2018 3:10 pm

Știați că murele sunt fructe cu un conținut semnificativ de fitoestrogen și protejează organismul de cancer? Cercetătorii în domeniul sănătății au descoperit proprietățile acestor fructe și rolul lor în combaterea cancerului cervical și de sân la femei. Murele au proprietăți vindecătoare pentru organism, efectele lor benefice sunt cunoscute încă din Roma și Grecia Antică, de către tămăduitorii din acele timpuri.

Sucul din mure este bogat în substante care previn și opresc dezvoltarea cancerului în organism. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetătorii, datorită conținutului ridicat de antioxidanți ce se găsesc în astfel de fructe. Culoarea închisă și intensă a murelor este dată de antocianine, care sunt o clasă de pigmenți din familia flavonoizilor. Au proprietăți asemănătoare antioxidanților, protejează țesuturile și celulele de atacul nociv al radicalilor liberi. Astfel de substanțe sunt frecvent utilizate în medicină deoarece au efecte antiinflamatorii și anticancerigene. Antocianinii se găsesc în mure dar și în cireșe, vinete, căpșuni, varză rosie, coacăze, struguri. De asemenea, murele au acid elagic și multe vitamine (mai ales C si E). Acidul elagic este un component natural al murelor dar și al altor fructe (afine, zmeură, rodii, struguri, fragi), care se remarcă prin rolul de a împiedica răspândirea celulelor canceroase. Acesta are efect de stopare a cancerului și de a distruge celulele anormale cancerigene din organism. Cercatătorii au descoperit faptul că acidul elagic distruge celulele anormale fără a afecta și pe cele sănătoase. După cum se știe, prin chimioterapie și alte metode de tratament (care țin de medicina convențională) se luptă impotriva cancerului, sunt distruse celulele canceroase dar inevitabil și cele sănătoase. Astfel este afectat negativ sistemul imunitar și deci, pentru a impiedica acest lucru, este recomandat acidul elagic în prevenirea și tratamentul bolii (cel putin în faza incipientă). Cel mai bine este ca acidul elagic să fie luat din fructele de pădure și nu din suplimentele alimentare.


Vitamina C din mure consolidează sistemul imunitar, menține sănătatea fizică și mentală. Este utilă în prevenirea și combaterea multor boli (mai ales a celor cardiovasculare, de piele și ale sistemului respirator), consolidează pereții vaselor de sânge, este antialergică și antihistaminică, blochează atacul radicalilor liberi și ajută în prevenirea îmbătrănirii premature a organismului. Mărește rezistența corpului la infecții, stimulează fixarea fierului în organism, combate anemia, normalizează metabolimul celular, este benefică pentru ochi, piele și psihic. Vitamina E se găsește în mure și este cea mai eficientă substanța care previne îmbătrânirea prematură a organismului. Are acțiune antioxidantă, vindecătoare a rănilor, vasodilatatoare, anticoagulantă, de combatere a numeroase boli grave: ateroscleroza, boli de piele, boli de ficat, boli de inimă, varice, miopie, boli ale prostatei, etc.
Sucul de mure ajută în prevenirea obezității, deoarece are fibre, pectina, care previn bolile sistemului digestiv și împiedică depunerea grăsimilor. Fibrele solubile din mure sunt foarte eficiente în combaterea diabetului, supraponderabilității, bolilor digestive și cardiovasculare. Aceste fibre contribuie la detoxifierea organismului (eliminarea substanțelor nocive și a metalelor grele), intensifică absorbția nutrienților, normalizează nivelul de colesterol și trigliceride, previn constipația și acumularea de grăsimi în sănge. Murele sunt apreciate și pentru proprietățile antiinflamatoare deoarece conțin salicil – o substanța care apare și în aspirină. Salicilul este acidul salicilic și are efect antipiretic, de prevenire a formării cheagurilor de sânge. De asemenea, salicilul poate înlătura simptomele multor afecțiuni și boli, pentru timp scurt, deci are efect paliativ ca și aspirina. Nu trebuie consumat în cantitate mare, nu este bine să se mănânce mure în cantitate exagerată. Comparativ cu alte fructe de pădure (afine, căpșuni, zmeură), murele sunt superioare din punct de vedere a protecției pe care o oferă organismului împotriva dezvoltării tumorilor și afețiunilor provocate de metale grele (ex. stronțiu). Sucul de mure contine acid ascorbic, vitamine (A, B, C, E, P), monozaharide, carotenoide, dizaharide, pectină, acid malic, acid citric, acid salicilic. Efectul sucului de mure este calmant, liniștitor pentru corp și minte, revitalizant pentru organism, vitaminizant si remineralizant datorită aportului semnificativ de vitamine și minerale. Acest preparat natural este recomandat celor care suferă de: anemie, colită, diaree, dizenterie, febră, faringită, bronșită, amigdalită, afecțiuni ginecologice, etc.

Citește și:  Afla ce alimente alcatuiesc dieta pentru zodia Rac si care sunt punctele slabe ale acestor nativi

Sucul de mure este eficient împotriva bolilor cardiovasculare. Are proprietăți astringente, create de polifenoli, antioxidanți, tanin, antocianine și alte substanțe benefice pentru sănătate. Murele conțin magneziu, fier și potasiu.
Sucul de mure se poate bea proaspăt. Fructele trebuie recoltate și folosite imediat, dacă este posibil acest lucru. De asemenea, se aleg murele cele mai bine coapte și nealterate. Este obligatoriu ca fructele să nu fie alterate, deoarece dacă sunt atacate de mucegai pot face mai mult rău decât bine la nivel intestinal. Se spală bobitele de mure sub jet de apă și se scurg într-o strecurătoare. Se dau prin storcătorul de fructe și se obține sucul natural, atât de bun pentru organism. Sucul din mure se servește imediat după ce a fost preparat, pentru a nu se oxida. Poate fi combinat și cu alte tipuri de fructe de pădure, alegerea vă aparține.

Rețetă de suc de mure:



Se spală fructele rapid sub jet de apa dar fără a le strivi, apoi se scurg într-o strecurătoare de lichidul rămas. Se pun într-o oala la foc mic pe aragaz și se amestecă usor cu o spatulă din lemn, strivind bobițele căt mai bine. Se iau de pe foc și se strecoară prin tifon sau sită, apăsând foarte bine asupra murelor, astfel încât să fie strivite și să lase tot sucul din boabe. Cei care doresc ca sucul să fie mai dulce pot adăuga si 250 g de zahăr la 1 kg de mure. Se pune sucul în sticle, apoi acestea se inchid ermetic și se fierb în apă, pe aragaz, timp de 20-30 minute, pentru a rezista mai bine în timp. Se poate consuma pe tot parcursul anului.
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Lun Iul 16, 2018 11:08 pm

Va astept si pe www.anitanna.wordpress.com in bucataria cafenelei noastre de suflet...fierbe  dulceata de caise... ... cheers bounce Question
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Lun Iul 16, 2018 11:55 pm

avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Mar Iul 17, 2018 2:15 pm

Trei retete de bruschette sau bruschette mix, perfecte pentru platoul de aperitive la o masa festiva, ca sa aducem si un “altceva” alaturi de oua umplute sau sa prezentam altfel o banala salata de vinete  Bruschettele sunt de fapt paine de casa, prajita bine bine pana e foarte rumenita si crocanta si peste care, imediat ce o luam de pe plita, trecem un catel de usturoi si putem sa o stropim si cu un pic de ulei de masline extra virgin. Dar astea sunt doar regulile de baza, asa cum le-au dictat italienii, mama si tata bruschettelor. In realitate, nu exista nicio regula  Exista doar ce va place voua, asa cum azi, va prezint ce ne place noua ca aperitiv sau gustare!
Bruschetta cu vinete – coc 2 vinete medii, le curat, le toc bine bine cu cutitul special din lemn, apoi le amestec cu un galbenus (de preferat este sa pasteurizati ouale inainte), cu putin ulei de masline, o lingura de ceapa tocata marunt, un catel de usturoi dat pe razatoare sau tocat foarte fin – sau si mai bine doia catei de usturoi copt, un sfert de lingurita de mustar clasic sis are si piper dupa gust. Toate astea le amestec bine bine si le pun pe felia de paine prajita si unsa cu putin ulei si usturoi.

Bruschetta cu rosii – folosesc de obicei rosii bine coapte, pe care le oparesc, le decojesc, apoi le scot semintele si toc pulpa marunt marunt. Dar acum am folosit rosii cherry, foarte bine coapte si dulci, pe care le-am tocat pur si simplu marunt. Am pus 2-3 fire de ceapa verde, 3 linguri de cepsoara (chives) tocata marunt, usturoi dupa gust, sare, piper (musai musai sa fie proaspat macinat), cativa stropi de ulei de masline si muuuuult busuioc proaspat, tocata marunt. Un pont referitor la busuiocul proaspat? Eu pun frunzele unele peste celelalte, le rulez si apoi le apas bine bine prin rulare, ca sa iasa uleiurile esentiale din busuioc si sa fie o explozie de aroma in bruschetta  Aaaaa si mai pun deasupra si un strop de zeama de lamaie sau lime proaspat stoarsa. Pont: daca gasiti mix de rosii cherry, folositi-le cu incredere, aduc un plus de culoare si bruschettele sunt si mai apetisante!


Bruschetta cu branza – asta e una dintre preferatele mele, pentru ca, asa cum bine ma stiti, mor dupa orice fel de branza, cu cat mai “puturoasa” cu atat mai bine!  Pentru bruschetta cu branza fac un amestec (in proportii variabile) de crema de branza natur, gorgonzola (nu foarte multa pentru ca e mai ceva ca Imperiul Roman si tinde sa “cotropeasca” tot gustul cremei), un pic de branza de burduf sau mozzarella de bivolita data pe razatoare. Apoi pun sare si piper si un pic de cepsoara tocata. De vis!
 sursa:GOOGLE


Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Sam Iul 28, 2018 4:34 pm, editata de 3 ori
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Vin Iul 27, 2018 2:20 pm

avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Sam Iul 28, 2018 4:22 pm










Bruschetta cu vinete – coc 2 vinete medii, le curat, le toc bine bine cu cutitul special din lemn, apoi le amestec cu un galbenus (de preferat este sa pasteurizati ouale inainte), cu putin ulei de masline, o lingura de ceapa tocata marunt, un catel de usturoi dat pe razatoare sau tocat foarte fin – sau si mai bine doia catei de usturoi copt, un sfert de lingurita de mustar clasic sis are si piper dupa gust. Toate astea le amestec bine bine si le pun pe felia de paine prajita si unsa cu phttp://www.teoskitchen.ro/wp-content/uploads/2015/04/bruschette-cu-vinete-520x344.jpgttp://www.teoskitchen.ro/wp-


Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Sam Aug 18, 2018 1:47 pm, editata de 1 ori
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Sam Iul 28, 2018 4:41 pm

Cocktail Mojito cu rom din: rom, lime, zahar brun, frunze de menta, gheata, apa minerala.
Ingrediente:

  • 50 ml rom

  • 1 lime

  • 3 lingurite zahar brun

  • 7-8 frunze de menta

  • Gheata pisata

  • Apa minerala


 
Mod de preparare:
Intr-un bol strivesc 2 frunze de menta peste care se toarna apoi zaharul, romul si se amesteca bine.
Se toarna zeama de la lime si tot amestecul se pune in blender, alaturi 3 – 4 cuburi de gheata.
sursa:Google
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Sam Iul 28, 2018 5:03 pm

Va invit la porumb fiert si copt..
este sezonul lui,dar sa-l consumati pe cel  care nu este modificat genetic.. 

 Bogat in  substante nutritive sanatoase...
in fibre care regleaza trananzitul intestinal,accelereza eliminarea toxinelor,contine magneziu,zinc,cupru,si este o sursa de Vitamina B 5,B6,B3...are apa multa ,73 % si  este slab caloric,nu ingrasa;sa nu puneti sare multa la fiert ori pe el cand il mancati,aceasta retine apa din organism.....
Imbunatateste vederea si este o sursa pentru o viata lunga si sanatoasa;din el se face  malaiul, si se poate asocia cu salata verde,nautul,mazarea,fasolea boabe,lintea,fasolea pastai...

avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Mar Iul 31, 2018 4:26 pm

avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Mier Aug 01, 2018 12:51 pm

Am facut dulceata,3 kg,am fiert-o si o racesc acum,apoi o pun in borcane sterilizate...
  La mine ploua,,bate vant si sunt  aproape 23 de grade... :? 
 Sa aveti o zi cu spor mai ales ca este prima din August !
Luna toata sa va fie cu bogatiile ei,cu sanatate,bucurii nenumarate  si vise implinite !
 Toate gandurile de bine le gasiti in cafea...
 Spor in ce faceti !
Vacanta placuta !
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Mier Aug 01, 2018 1:26 pm

avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Mier Aug 01, 2018 1:39 pm

e gata compotul..de piersici si struguri...
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Joi Aug 02, 2018 2:45 pm

Astazi, nu am vorbit despre ce mancam,ce gatim pentru cei dragi la masa de pranz.
sa nu va asteptati la cine stie ce bunatati culinare sofisticate,ca eu nu fac asa ceva,,merg doar pe traditional..
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Sam Aug 04, 2018 1:26 pm








avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Dum Aug 05, 2018 1:57 pm

avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Mar Aug 07, 2018 2:44 pm

V-am mai intrebat si reiau  intrebarea ?

V-ar place sa aveti o bucatarie roz???
Chiar daca nu ne-am dori asa ceva in bucatarie,totusi are o multime de admiratori,mai ales tineri, la fel cat si oponenti !? Razz
Cei din urma ,banuiesc ca o cred frivola,infantila,coplestitoare,in timp ce primii o gasesc interesanta si incantatoare si este o alegere buna,darac stii cat si cum sa folosesti rozul...nu e nev=cesar sa o faci tota in aceasta nuanta ?!
Interiorul,daca stii ce sa faci  ,va fi cu siguranta elegant,frumos ,dulce si atractiv...
Si apoi,voi,nu vreti sa vedeti viata,in anumite clipe,si in roz???
Sa stiti ca are un efect pozitiv asupra energiei organismului,creste apetitul si placerea de a manca...mai ales este recomandata celor mai slabe...:?
Chiar si calmeaza,relaxeaza si o poti combina cu multe culori...
Asa ca doar cateva elemente in roz se pot adauga pentru a-i da viata,culoare, un bol,un cuptor cu microunde,un robot,un ghiveci cu o floare....un vas ceramic,ustensile in nuante de roz... ceva care sa atarne..un abajur,un corp suspendat... pff,dar cate nu se pot asocia... :?
Sa aveti o zi buna si in nunate de roz astazi,chiar mult roz...
Va imbratisez !
avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Bucataria roz...

Mesaj  anitanna-6 la data de Mar Aug 07, 2018 2:48 pm

avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  anitanna-6 la data de Vin Aug 17, 2018 2:49 pm

avatar
anitanna-6

Mesaje : 7747
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 74
Localizare : Galati

Vezi profilul utilizatorului http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

Re: Deserturi pe alese

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum